CCSA kommer att tillkännage sätt att stödja inhemsk turism och stöd till Rayong efter Covid-19-incidenten

Rayong-

Center for Covid-19 Situation Administration, eller CCSA, uppgav idag att de kommer att samla in och slutföra idéer för att hjälpa till att öka ekonomin i Rayong. Detta efter en incident där en egyptisk soldat bröt mot karantänsreglerna och gick till ett köpcentrum förra helgen.

Förslagen tillkännagavs av Dr. Taweesin Visanuyothin, talesman för CCSA, vid en presskonferens tidigare idag. Fem allmänna alternativ ligger på bordet, sa han, och de kommer att kompletteras och detaljerna tillkännages på måndag.

De fem allmänna förslagen är:

  1.  Statliga myndigheter kommer att hålla officiella seminarier och möten i Rayong för att stimulera hotellbranschen

2. Turismfrämjande för statliga agenter och privata företag att driva inhemsk turism till Rayong

3. Idrottstävlingar och speciella sportevenemang hålls endast i Rayong, men med lämpliga åtgärder och försiktighetsåtgärder på grund av Covid-19

4. Konserter och liveevenemang, även med lämpliga försiktighetsåtgärder

5. Att få utländskt och lokalt filmteam att filma filmer och shower i provinsen, som lyfter fram den naturliga skönheten i Rayong och området.

Ytterligare information väntas måndagen den 20 juli. Pattaya News kommer att ge uppdateringar på det datumet.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/