Pattaya-områdets skola håller lektioner om hur man använder offentliga toaletter på rätt sätt under Covid19-eran

Nongprue-

Elever från Wat Suthawas-skolan i Nongprue fick en unik utbildning i helgen - hur man använder offentliga toaletter på rätt sätt under Covid19-eran.

Kursen ägde rum igår, lördagen den 19 juli på Wat Suthawas-skolan i Nongprue Sub-district. Nong Prue kommun ledde utbildningen där flera dussin elever deltog.

Kursen fokuserade på att använda toaletter med god hygien samt sju steg för korrekt handtvättteknik som ska användas efter att ha använt en offentlig toalett. Eleverna togs till offentliga toaletter efter klassrumssessionen för att demonstrera de tekniker som de fick lära sig.

Den här kursen följer förnyad oro i lokala skolor kring den potentiella spridningen av Covid-19 efter en incident i Rayong helgen innan såg en egyptisk soldat hoppade över karantänen och gick en promenad i ett köpcentrum.

Thailand har gått över 50 dagar utan ett enda nytt, bekräftat lokalt spritt fall av Covid19.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/