Liverpool Football Fans kommer att hålla segerparad i Pattaya City imorgon för att fira mästerskapet

Pattaya-

En grupp fans, både thailändska och utländska, håller en segerparad i Pattaya City i morgon för att fira att Liverpool Football Club blir Premier League-mästare.

Paraden, som har godkännande från alla relevanta myndigheter och där Covid-19-förebyggande åtgärder som masker kommer att krävas, kommer att starta vid Bali Hai-piren klockan 1:30 imorgon fredagen den 24 juli i Pattaya. Paraden kommer sedan att gå nedför Second Road till Central Pattaya Klang och sedan gå nerför Beach Road till Walking Street. Fans från hela östra Thailand och Bangkok förväntas delta.

En huvudarrangör av paraden, Rungroj Kolaati, 41, sa att han har varit ett fan av Liverpool Football Club i mer än trettio år och att detta har varit hans dröm. Han har organiserat med flera andra grupper i Roi Et- och Bangkok-områdena som kommer att ta in anpassade fordon, inklusive en buss, för paraden.

Alla supportrar till Liverpool Football Club är inbjudna att delta i paraden i morgon, som redan har sett ett högt engagemang på thailändska sociala medier. Arrangörerna påminner de som deltar att bära en mask och träna fysiskt avstånd medan de firar att Liverpool Football Club blir Premier League-mästare.

Bilder med tillstånd 77kaoded

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/