Tidigare berömd thailändsk skådespelerska som hade drabbats av svåra tider hittades död i Si Rachas hem

Si Racha-

En före detta känd thailändsk skådespelerska, som under de senaste åren hade hamnat i svåra tider i Pattaya-området, hittades död i ett hus i Si Racha i morse.

Si Racha-polisen underrättades om händelsen klockan 10:00 idag, torsdagen den 23 juli, i ett hus i Surasak-distriktet.

Si Racha-polisen anlände till huset för att hitta kroppen av Manusanan 'Tai' Pandee, 33.

Inga tecken på kamp hittades på hennes kropp eller i huset och hon låg i en sovplats. Hon hittades av ägaren till hemmet, en 81-årig långvarig familjevän till Manusanan.

Manusanan kommer ursprungligen från Chonburi. Hon var en känd thailändsk tonårsskådespelerska för 13 år sedan och spelade huvudrollen som biroll i en mängd tv-program, filmreklam och andra medier. Några av hennes mer kända filmer var Noodle Boxer och See How They Run. Hon blev också en ganska framstående sångerska på underhållningsscenen i Bangkok.

Förra året hittades dock Manusanan tiggeri på gatorna i Chonburi med huvudet rakat. En video nedan blev viral om hur hon lever i fattigdom och kämpar med olika psykiska och fysiska problem.

Skärmdump från video på tillhörande press.

Enligt rapporter i associerad press utvecklade Manusanan psykiska sjukdomar efter att ha varit inblandad i en tragisk bilolycka och greps flera gånger med olika stöld- och drogrelaterade anklagelser under 2016 och 2018. Bilolyckan hade också enligt uppgift dödat hennes tidigare pojkvän, en sångerska, som enligt uppgift ledde henne till depression och drogmissbruk.

Hon hade privat haft att göra med många år av missbruk, enligt anhöriga och andra medier. En video där hon lever i fattigdom och kämpar gick viralt tidigare här:

https://m.youtube.com/watch?v=Xej4U6ewF78

Nyligen hade hon bott hos sin mamma, 53-åriga Usa Chankae, på ett härbärge för hemlösa i Chonburi.
Husets ägare, Jan Kongkaew, 81, sa att Manusanans mamma nu sitter i fängelse. Han avslöjade inte arten av hennes juridiska anklagelser eller om hon hade blivit medveten om hennes dotters död.

Manusanan bad om att få bo i hans hus nyligen efter att hennes mamma hamnat i fängelse eftersom hans familj hade känt hennes familj under lång tid.

Enligt Jan hade Manusanan sett väldigt sjuk ut hela veckan men hade avfärdat alla försök till hjälp. Klockan 10:00 idag hittades hon död i sina sovplatser.

Polisen i Banglamung fortsätter sin utredning för att hitta den exakta dödsorsaken.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/