Alcazar Pattaya Cabaret Show öppnar igen med femtio procent rabatt på allmänna biljetter för alla

Pattaya-

Alcazar-kabaréshowen har återöppnat i Pattaya i helgen och säger att de är den första stora transgender-kabaréshowen i landet som öppnar igen.

Showen har varit stängd, precis som många underhållningsföretag, i över fyra månader på grund av Covid19-koronakrisen. Sångarna, skådespelarna och dansarna fortsatte dock att öva och utveckla nytt material och shower under stängningsperioden.

Pavin Phettrakul, General Manager för Alcazar-mässan, sa att de inte öppnar för att tjäna pengar. De är medvetna om att internationella turister fortfarande inte kan komma in i Thailand, men de vill göra Pattaya City mer livlig och tillhandahålla underhållning för inhemska turister och utländska utlänningar.

Biljetter kostar bara tvåhundra baht, istället för normala fyrahundra baht, för alla för allmän entré oavsett nationalitet. Det finns VIP-biljetter tillgängliga med bättre sittplatser och andra förmåner för fler.

Föreställningarna är varje lördag och söndag kväll kl. 6. Alcazar kommer att arbeta enligt detta minimischema under de kommande månaderna och öppnar sedan fullt ut när fler internationella turister får återvända till Thailand.

Pavin sade att han hoppas att många lokala invånare som aldrig har sett showen kommer att ge dem en chans nu när det är mindre trångt och låta dem underhålla dem en kväll. Showen följer också Covid19 säkerhetsstandarder med speciella sittplatser och hygienåtgärder.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/