Hollywood Disco är nu Hollywood Restaurant

Pattaya-

Ledningen och ägarna av Hollywood Club i North Pattaya har meddelat en tillfällig förändring av sin affärsmodell under den nuvarande Covid19-pandemin.

Damrongkiat Pinitakan, en verkställande direktör i Hollywood, tillkännagav bytet till The Pattaya News tidigare denna vecka.

Han uppgav att även om nöjesställen hade tillåtits att återöppna restriktioner som midnattsstängning och internationella flygningar och turister som inte fick komma in i Thailand påverkade deras verksamhet allvarligt. Deras disco var tidigare främst beroende av utländska asiatiska kunder men på grund av Covid19-situationen kunde majoriteten av dem inte återvända.

Därför hade Hollywood bestämt sig för att omprofilera som en restaurang tillfälligt tills situationen med gränser och turistankomster kunde lösas.

De har öppnat en del av sitt disco som en skaldjurs-, thailändsk och kinesisk restaurang vars primära målmarknad är thailändska kunder. Discodelen av verksamheten kommer att öppna igen när turister kan återvända till Thailand, enligt Damrongkiat.

Damrongkiat sa att Hollywood har pengar och investerare att vänta ut den nuvarande situationen utan att öppna alls, men ville ge sin personal och anställda inkomst. Den anledningen fick dem att besluta sig för att öppna som restaurang tills vidare.

Nedan följer några bilder på vad du kan förvänta dig på den nya Hollywood-restaurangen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/