Pattaya motorcykeltaxichaufför sköts ihjäl mitt på ljusa dagen bakom Pattaya skola

Pattaya-

En motorcykeltaxichaufför sköts ihjäl efter att ha släppt av sin passagerare vid lunchtid idag i södra Pattaya.

Överstelöjtnant Tammanchit Sitthisart vid Pattaya City Police underrättades om incidenten strax före lunchtid i Soi 17 på baksidan av Mueang Pattaya School 8, nära Walking Street-området.

Polis, räddningspersonal och The Pattaya News anlände till platsen för att hitta kroppen av Prathum Saartnak, 47, som var en nummer fyra motorcykeltaxichaufför stationerad på Bali Hai Plaza.

Hans kropp låg fortfarande på marken bredvid hans fallna motorcykel när reportrar kom till Pattaya-polisen. En skara chockade åskådare stod i närheten.

En enda skottskada befanns ha genomborrat hans öga genom huvudet. En kula hittades i närheten. Hans kropp fördes till ett lokalt sjukhus och familjemedlemmar kontaktades angående händelsen.

Paruesada Klabphong, 28, berättade för The Pattaya News att hon precis hade kommit tillbaka från Koh Larn på en flera dagars semester.

Hon tog taximotorcykeltjänsten från Prathum vid Bali Hai Pier till baksidan av skolan.

Hon hörde ljudet av ett skott efter att hon precis hade stigit av motorcykeltaxi.

Hon berättade för The Pattaya News att hon vände tillbaka och såg att motorcykeltaxichauffören hade blivit ihjälskjuten. Hon hävdar att hon inte såg skytten eller märkte att någon följde efter Prathum.

Polisen i Pattaya kommer att fortsätta en utredning för att hitta den misstänkte, som fortfarande är på fri fot och oidentifierad. CCTV kommer att ses över i området för att hjälpa till att fastställa händelseförloppet.

Pattaya News kommer att ge ytterligare uppdateringar till den här brytande berättelsen när de kommer in.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/