Tio uppsättningar 5G WIFI "Smart Poles" kommer till Pattaya-området med start denna månad

Banglamung-

Gör dig redo Pattaya, Nongprue-området i Pattaya installerar tio uppsättningar 5G WIFI "Smart Poles" i det lokala området från och med denna månad.

Ett möte i går angående installationen leddes av Nongprues borgmästare Mine Chiyanit och en representant från United Technology Enterprise Co., Ltd.

Tio smarta stolpsatser ska installeras nära Soi Phon Prapa Nimit, Chalerm Phrakiet Intersection, Soi Nern Plubwarn, Soi Marb Yailearb 18/5, Suthawart Temple Intersection, The General Municipal, Boon Sampan Market, Rattanakorn Market (Khao Talo), Khao Talo Plaza och mittemot The Chill.

Borgmästare Mine sa till The Pattaya News "Dessa områden har valts ut på grund av antalet människor i lokalsamhället och för ekonomiska fördelar på grund av höghastighetstekniken. Vi är glada över de enorma fördelar detta kommer att ha för vårt samhälle, särskilt när det gäller WIFI-hastighet och att kunna hålla vårt samhälle säkert med trådlösa CCTV-funktioner."

"Installationen förväntas starta denna månad." Han lade till.

"Dessa smarta stolpar kommer att tillhandahålla WIFI 5G, förse den allmänna kommunen med nyheter, utökade övervakningssystem för CCTV-kamera och en miljö PM 2.5-läsare."

Sändning
Användarrecension
2.6 (5 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.