Pappa dödades, dotter skadades allvarligt när hon gick till skolan efter två fordonsolyckor i Banglamung

Banglamung-

En fyrtioårig man dödförklarades medan hans femtonåriga dotter fick allvarliga skador när han gick till en skola när deras motorcykel kolliderade med en pickup i Banglamung igår.

Banglamung-polisen underrättades om olyckan på fredagsmorgonen på väg 36 (Krating – Rayong).

Polis, The Pattaya News och räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta en femtonårig flicka som hade fått allvarliga skador liggande på vägen. Hon fördes till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp.

Kroppen av Mr. Manas Jantana, 40 hittades vid sidan av vägen. Han dödförklarades på olycksplatsen av räddningspersonal.

En skadad lastbil och en motorcykel hittades i närheten. Pickup-föraren Mr. Patipan Thitikunraweephong väntade på platsen. Han var oskadd.

Vittnen ska ha berättat för polisen att Manas tog sin dotter till skolan på motorcykeln men ingen hade tydligt sett vad som hade hänt.

Banglamungs polis fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

 

 

Sändning
Användarrecension
5 (2 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.