Kunglig thailändsk marineofficer åtalades efter att Sattahip körde och körde olyckan skadade fem

FOTO: 77kaoded

Sattahip-

En officer i den kungliga thailändska marinen överlämnade sig till polisen efter en påkörningsolycka som skadade fem personer i Sattahip igår.

Olyckan inträffade efter midnatt den 10 augusti 2020 framför en marknad i Plu Taluang.

Fem personer skadades och lastbilen rusade omedelbart iväg. Två av de skadade är 14 och 15 år gamla pojkar.

En pojke, som inte var namngiven, berättade för polisen att han och hans vän körde på en motorcykel. De såg att en annan motorcykel med tre personer hade gått sönder vid sidan av vägen. De stannade för att se om de kunde erbjuda hjälp när en lastbil kraschade in i hela gruppen.

Plu Taluangs polischef överste Wuttiphong Somjai utnämnde pickup-föraren till underofficer 1:a klass Chawarit Wongsamran från luft- och kustförsvarskommandot från Royal Thai Navy.

Han överlämnade sig till polisen i går eftermiddag. Han åtalas för vårdslös körning som orsakat allvarliga skador och misshandel. Han gjorde inget offentligt uttalande till associerade reportrar på polisstationen.

FOTO: 77kaoded

KÄLLA: 77Kaoded, Story av The Pattaya News

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.