Thailändska skolor och universitet öppnas helt igen i hela landet på torsdag 

Thailändska skolor och universitet öppnas helt igen i hela landet på torsdag 

Office of The Basic Education Commission (OBEC) har skickat ett brev till alla utbildningsinstitutioner idag, den 11 augusti, angående att alla skolor kan återuppta undervisningen från torsdagen den 13 augusti och framåt.

Enligt tillkännagivandet är undervisning på plats under Covid-19-pandemin fortfarande på prov. Alla skolor måste genomföra fem folkhälsoåtgärder i social distansering strikt. Stora sammankomster eller gruppaktiviteter rekommenderas fortfarande inte under försöket.

Efter regeringens nöddekret i mars flyttades skolor och universitet om till att börja terminen den 1 augusti men alla studenter studerade inte ordentligt. Vissa elever lär sig i onlineklasser medan vissa uppmuntras att gå i skolan och vissa inte har några lektioner alls.

Tillkännagivandet kommer därför att tillåta alla elever över hela landet att fortsätta sin utbildning för att delta i skolaktiviteter med sina klasskamrater, även om de fortfarande måste följa regler för social distansering. De kommer också fortfarande att behöva bära masker, tvätta händerna ofta och andra säkerhetsåtgärder.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/