Brand i restaurangen Si Racha får nästan ett dussin att fly-Video

Si Racha-

  Klockan 4:30 i går fick Si-Racha polisstation ett brandmeddelande på en restaurang i Sriracha Nakorn Soi 6 tillsammans med räddningspersonal från Sawang Prateepthammasathan räddningstjänst.

Restaurangen i tre våningar, som heter Krua Tawan-restaurangen, brann när brandmän och räddningstjänst anlände. Dessutom hade en nudelbutik intill också skadats och branden riskerade att sprida sig till Super Bar i närheten.

Ingen skadades i händelsen som hade fått nästan ett dussin anställda och besökare från båda restaurangerna att fly. Men tidiga uppskattningar av skador på restaurangen var i intervallet hundra tusen baht med allvarliga skador på köksutrustning.

  Wikon Panghom, en anställd i en utrustningsbutik i rostfritt stål, uppgav att han hade anlitats för att kontrollera gasolspisen efter en rapport om väsning runt gasspislinjen av ägaren till restaurangen Krua Tawan. Vid inspektionen uppgav han att han helt enkelt tog en närmare titt på linjen och gnistor hoppade ut, skrämde honom och orsakade en chock. Han försökte använda en brandsläckare för att släcka gnistor och mindre eld men tyvärr spred sig den.

Brandmän var överens om att orsaken till branden verkar vara en gasläcka.

 

 

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/