Dödsannons: RIP Greg Woodhead aka Woody

Greg Woodhead aka Woody var en välkänd medlem av motocrossen (Pattaya Bad boys Enduro-grupp) och mountainbike Monkey extrema cykelryttare grupp i östra Pattaya

Woody var medlem i Barn I Köket i Melbourne 1983 och flyttade till Thailand för cirka 12 år sedan, under dessa år bodde han i Loei, Ban Chang och East Pattaya. Woody var väldigt populär, han tänkte alltid på andra och spred sig runt omkring i Pattaya, Rayong och Ban Chang.

Igår kremerades Woody, 59 år gammal vid döden, i templet Wat Nong Ao strax utanför Pattaya Klang. Det var en fantastisk uppslutning, vänner till Woody tackar John Stroker som organiserade begravningen, kontaktade sin familj och röjde hans rum.

John Stroker skrev idag på Facebookgruppen "Pattaya Moto Central" med ytterligare arrangemang. Följande är hans uttalande.

"Tack för att ni var med på Woodys begravning och tack för era vänliga donationer och de som deltog och donerade online. Tack till Woodys familj och vänner i Australien, Scott Carne och Kids in the Kitchen, motorcykel- och cykelgrupper, vänner och företagare.”

"Ni alla gjorde en fantastisk dag och ett fint farväl till vår älskade vän.
Nästa lördag klockan 4:00 möts vi på toppen av Polo/Blå flagg-kullen för att skingra hans aska och efteråt kommer vi att äta mat och dryck på The Doctor's Bar på sjön. (Tack till Kev och Huey för maten).”

"Woody må du vila i frid med vetskapen om att du hade så många goda vänner och familj att ta farväl av, vi har turen att ha känt dig och fått ut av din kunskap, humor och vänlighet."

"John, Joy & Lukette..."

Barn i köket – förändring i humör

Sändning
Användarrecension
4.33 (3 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/