Pattaya kommer att vara värd för International Air Show, den största i Asien, på U-tapao flygplats 2023

Pattaya-

Stadstjänstemän bekräftade denna vecka att Pattaya kommer att hålla en stor internationell flyguppvisning 2023 på U-Tapao flygplats.

Evenemanget förväntas locka tiotusentals besökare och siktar på att bli den största flygmässan i Asien.

Rattanachai Sutthidechanai, från Pattaya City Business and Tourism Association, bekräftade tillkännagivandet och sa att evenemanget skulle bli ett stort internationellt evenemang och beräknas ge ytterligare uppmärksamhet och potentiella investerare till U-Tapao flygplats samt producera uppskattningsvis 600 miljoner baht för Pattaya-området under evenemanget.

Minst 50,000 XNUMX personer uppskattades delta i evenemanget som skulle bli det största i Asien och locka piloter från hela världen.

Evenemanget är inriktat på juli 2023 även om datumen kan ändras. Rattanachai sa att situationen med Covid-19 borde vara löst för länge sedan vid flyguppvisningen.

Rättelsemeddelande: Stavningen av U-tapao-flygplatsen har justerats från U-tapao till U-tapao.

Sändning
Användarrecension
3.5 (2 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/