Man hittades död i Sattahips lägenhet med en trogen hund som vaktar sin kropp

Sattahip-

En 48-årig man hittades avliden i ett litet rum i Sattahip i natt, bevakad av sin trogna husdjurshund som inte ville låta någon räddningspersonal närma sig.

Sattahip-polisen tillkallades av en granne som kom för att kontrollera hyresgästen som inte setts till sedan den 29 augusti. Grannar försökte komma åt rummet men ägarens femåriga husdjurshund vaktade rasande rummet.

Hunden, vars namn är Ta Bark enligt grannar, skulle inte lämna sidan av den avlidne, Mr. Narong Nam Vo, 48. Det tog räddningsarbetare en betydande tid att på ett säkert sätt föra bort hunden från sin ägare. Hunden försökte flera gånger attackera räddningsarbetare, enligt uppgift förvirrad över situationen.

Mr. Narong hade varit avliden i cirka tre dagar enligt Sattahip-polisen. Enligt grannar hade han ett stort alkoholproblem och flera hälsoproblem. Han var arbetslös och samlade i första hand sopor och burkar för pengar i Sattahip. Mannen sågs nästan aldrig utan sin hund.

Hunden kommer att tas om hand på ett säkert sätt och föras till ett lokalt djurhem enligt Sattahip-tjänstemän. Mannens kropp fördes till sjukhus för obduktion. Polisen tror att alkohol bidrog till hans död vid denna tidpunkt eftersom han var omgiven av många flaskor.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/