Lärare skadad efter att hans sedan kraschade i Chonburi, brist på sömn påstods vara en faktor

BILDER: Khao Sai Joa Nongyai

Chonburi-

En lärare har ådragit sig allvarliga skador efter att hans sedan kraschade in i ett träd i Nongyai när han reste till Chanthaburi från Bangkok för att besöka sin far i går.

Kapten Direk Pimpa från Nongyai-polisen underrättades om olyckan på Bueang – Klang Road i Nong Yai-distriktet.

Räddningstjänst anlände till platsen för att hitta en skadad bil kraschade in i ett träd mitt på vägen.

Föraren, Mr. Sahachart Suppakun, 55, hade ådragit sig måttliga skador. Han fördes till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp.

FOTO: Khao Sai Joa Nongyai

Han berättade för polisen att han är lärare i Bangkok. Han körde från Bangkok på väg till Chanthaburi för att besöka sin far.

Han uppgav att han blev medvetslös före kraschen och var osäker på den exakta orsaken. Han hade inte tillräckligt med sömn innan han körde, konstaterade han. Han har också personliga hälsoproblem.

FOTO: Khao Sai Joa Nongyai

Polisen undersöker hans påståenden och kontrolleras enligt uppgift för bevis på medicin eller alkohol, även om resultaten inte var omedelbart tillgängliga för den associerade pressen.

BERÄTTELSE AV The Pattaya News

KÄLLA: Khao Sai Joa Nongyai

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.