Fyra dagars semesterhelg närmar sig och kommer sannolikt att ge regn till Chonburi-området

Pattaya Rainstorm den 10 januari 2018.

Bangkok-

Den här helgen är en fyra dagars semesterhelg med dagar tillagda för att kompensera för den uppskjutna Songkran-semestern och, passande nog för Songkran, är det regn i prognosen enligt den thailändska meteorologiska avdelningen (TMD).

Pattaya News noterar att dagarna bara är helgdagar och inga Songkran-relaterade aktiviteter är planerade så Moder Natur kan bestämma sig för att slänga sin egen.

TMD säger att Chonburi, som inkluderar Pattaya, har ungefär 70 % risk för regn i helgen.

Detta drivs av en monsuntråg som ligger tvärs över nedre norra, centrala och nedre nordöstra Thailand. Dessutom råder en sydvästmonsun över Andamansjön, Thailand och Thailandsbukten.

TMD varnar för sporadiska kraftiga regn och möjliga översvämningar i vissa hårt drabbade områden. TMD och The Pattaya News råder läsare att vara medvetna om om de planerar att besöka stränderna eller resa över vad som förväntas bli en hektisk semesterhelg.

Sändning
Användarrecension
5 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/