Sattahip kör checkpoints för offentliga tjänster denna helg, och uppmuntrar människor att bära masker och inte dricka alkohol

Sattahip-

Offentliga tjänstemän från Sattahip har satt upp checkpoints för offentliga tjänster i helgen för att utbilda allmänheten om att tvätta händerna, bära masker och inte dricka eller köra bil.

Kontrollpunkterna, enligt Wanchat Wannapharah, Sattahip District Permanent Secretary, är inte utformade för att bötfälla människor utan enbart för att utbilda dem.

De delade ut gratis masker idag till förare, flaskor med vatten och utbildade dem om sätt att skydda sig mot Covid19 Coronaviruset, och påminde folk om att ett lokalt spritt fall hittades i Bangkok igår.

De uppmuntrade också människor som reser och firar fyradagarshelgen att inte dricka alkohol och köra bil och uppmuntrade att dricka vatten.

De pedagogiska kontrollpunkterna kommer att pågå under hela helgen. Brottsbekämpande tjänstemän sa också att strängare kontrollpunkter för rattfylleri också skulle äga rum för att fånga berusade förare och främja trafiksäkerheten.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/