När den långa semesterhelgen är över, återvänder Pattaya till en tyst verklighet – VIDEO

Pattaya-

Den långa fyradagarshelgen där många inhemska besökare kom till Pattaya är över. Pattaya har återigen återvänt till en obekväm verklighet med praktiskt taget inga utländska och inhemska turister.

Den fyra dagar långa semesterhelgen pågick till och med måndagen den 7 september. De två extra helgdagarna var "sminkningsdagar" från den inställda Songkran-vattenfestivalen i april.

Pattaya var livlig på lördagskvällen när tusentals inhemska thailändska turister tillbringade helgen i Pattaya.

Läs mer om vår tidigare historia HÄR.

Under tiden, på Koh Larn - nästan 20,000 4 turister hade strömmat till Koh Larn, Chonburi, för att tillbringa sin semester under den fyra dagar långa helgen.

Läs mer om vår tidigare historia HÄR.

Men i går kväll med semesterhelgen officiellt över, återvände Pattaya till en tyst och dyster verklighet utan utländska och inhemska turister. Pattaya står inför en oviss framtid just nu med gränser stängda för internationella turister och amnestin för utländska turister som fortfarande är i landet sedan gränserna stängdes för inkommande turister som slutade den 26 september.

I Soi Buakhao, Pattaya Beach, Pattaya Walking Street och andra nöjes- och restaurangområden såg företagen betydligt mindre trafik och turister. Följande video togs runt 11:00 som under "normala" tider i Pattaya skulle se livliga platser och vägar.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.