Pattaya kommer att hålla Bikini Beach Race nattetid i oktober på Halloween, planerar Pattaya Halloween-festival för att driva inhemsk turism

Pattaya-

Den femte årliga Bikini Beach Run kommer att hållas i Pattaya nästa månad i en speciell nattlig Halloween-upplaga.

Ett planeringsmöte hölls denna vecka och leddes av Pattayas biträdande borgmästare Ronnakit Eakkasing, som är ansvarig för evenemang.

Vice borgmästare Ronnakit sa till The Pattaya News, "Bikini Beach Race 2020 syftar till att stärka Pattayas inhemska turism. Thailändare och utlänningar kan delta i den fem kilometer långa löpningen längs Pattaya Beach. Alla är välkomna att anmäla sig och anmäla sig till evenemanget. Registreringsbås kommer att finnas på Pattaya Central Festival närmare datumet."

"Detta är femte året av evenemanget som kommer att hållas den 31 oktoberst. Det kommer att bli det största bikiniloppet hittills och vi räknar med att många kommer att vara med. Den kommer att ha ett glow in the dark-tema för att passa Halloween och köras på natten. ” tillade Ronnakit.

Bikini Beach Race 2020 kommer att köras från 6:00 till 9:00. Evenemanget kommer att äga rum på samma dag som Halloween-dagen, som i allmänhet är en av de mest hektiska dagarna på året i Pattaya, som växer i popularitet varje år bland både thailändare och utlänningar. På grund av Covid-19-pandemin är det dock troligt att internationella turister kommer att vara begränsade, om några, i år.

Gratis Halloween-smink kommer att tillhandahållas för personer som går med i evenemanget. Det blir konserter och en festival från kända sångare fram till 11:00 på stranden. Alla evenemang kommer att följa hygienstandarder för Covid-19.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.