En brand över natten skadar femton lyxbilar i garaget i Bangkok-området

Bangkok-

En brand över natten förstörde totalt femton lyxbilar i ett garage beläget inte långt från flygplatsen Suvarnabhumi i Bangkok.

Narin Kaveeprahmin, biträdande inspektör (utredning) vid Prawets polisstation fick först meddelande om branden runt 11:40 i natt. Branden lokaliserades på Soi Krungthep Kreetha tjugo längs en parallellväg på den utgående motorvägen.

Det tog brandmän från Prawet-området trettio minuter att släcka branden. Brandmän på platsen uppgav att det fanns vissa förseningar på grund av problem med att öppna dörren in i garaget.

Ingen skadades under branden, men de uppskattade skadorna är cirka fyrtio miljoner baht vid denna tidpunkt med femton bilar i olika stadier av skada eller förstörelse.

Orsaken till branden är okänd och kommer att undersökas av Bangkoks brandkårstjänstemän i morse.

Foton: Matichon

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/