Pattaya kommer att hålla Loma Run for Charity på stränderna i Jomtien-området senare denna månad

FOTO: ThaiRun

Pattaya-

Pattaya planerar att hålla "Next Normal" Loma Run for Charity på stränderna i Jomtien-området den 27 september 2020.

Detta speciella välgörenhetsevenemang för löpning sköts under kampanjen "The Next Normal" Loma Run for Charity on The Beach 2020. Loma betyder delfin på thailändska språket.

Evenemanget arrangeras av YWCA Bangkok-Pattaya Center, Pattaya stad, Thailands turistmyndighets Pattaya-kontor, Tourism and Sport Organisation of Chonburi Province och Pattaya Press Association of Pattaya.

Loppet kommer att vara en blandning mellan 50 % på sand och 50 % på normal väg.

Löpningen börjar på Yinyom Beach – Dongtan Beach – Jomtien Beach längs vägen fram till den andra båtrampen nära Na Jomtien. För närvarande är anmälan stängd men evenemanget är öppet för åskådare. Det kan bli vissa trafikförseningar i området på grund av loppet. En karta finns nedan.

Foto: ThaiRun

Utkast till schema

Söndag, 27 September 2020

5:45 Löpare på 10 km. kommer in på incheckningsstället

6:00 till 6:30 Frigör 10 km. deltagare (via Wave Zone)

9:00 När evenemanget avslutas rensar personalen området

Evenemanget syftar till att stödja inhemsk turism i Pattaya och Jomtien och att hjälpa till med att samla in pengar till välgörenhet.

Mer information finns här:

https://www.facebook.com/Loma-Run-for-Charity-on-The-Beach-2020-2223520551000605/

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.