Polisen jagar efter påkörd förare i Banglamung – VIDEO

FOTO: 77kaoded

Banglamung-

Polisen letar efter en påkörningsförare i Naklua, Banglamung.

Ägaren till fordonet som blev påkörd, Mrs. Panthipa Yampayoon, 41, rapporterade händelsen till polisen tidigare i veckan tillsammans med CCTV-bilder.

FOTO: 77kaoded

https://www.facebook.com/pattayanews13/videos/458833178411728

CCTV-filmerna verkar visa att klockan 4:50 på lördagen den 12 september kraschade en pickup in i Mrs. Yampayoons parkerade SUV framför hennes djurmatsbutik i Soi Nongket Yai nära en korsning på Sukhumvit Road innan hon rusade iväg. Hennes SUV fick betydande skador på grund av kraschen.

Fru Pantipa berättade för polisen att hon har parkerat sin SUV här i ungefär två år. Hon har redan rapporterat händelsen i hopp om att Pattaya-polisen hittar föraren.

KÄLLA: 77kaoded

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.