Tjänstemän uppmanas att undersöka män som fortsätter att ta ut parkeringsavgifter från turister på Pattaya Walking Street

Pattaya-

Pattaya-tjänstemän uppmanas av lokala invånare att undersöka efter att en grupp oidentifierade män fortfarande samlade in parkeringsavgifter från turister nära Pattaya Walking Street i södra Pattaya.

Denna fråga hade kommit i dagen sedan början av denna månad i Pattaya. Läs mer om vår tidigare historia HÄR.

I går kväll gick The Pattaya News reportrar tillsammans med annan lokal press till Walking Street-området och upptäckte att en grupp oidentifierade män fortfarande bad folk om pengar vid parkeringsområdet nära vattenpumpstationen framför Pattaya Walking Street.

En man lyckades få en förare att parkera sin bil genom att vinka in honom med en ficklampa och krävde sedan pengar, vilket fångades på bild. Parkering i detta område, liksom Beach Road, är gratis.

Lokala invånare tillsammans med The Pattaya Press Association har uppmanat relevanta tjänstemän att omedelbart undersöka saken.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.