Hollywood Club i Pattaya stängt tillfälligt

Pattaya-

Hollywoodklubben i Pattaya har tillfälligt stängt efter att ha öppnat igen i bara två veckor. De kommer att öppna igen när internationella flygningar återvänder till Thailand med utländska turister.

Den verkställande ägaren från Hollywood Club Pattaya Mr. Damrongkiat Pinitkan berättade för The Pattaya News i morse "Våra största kunder är utländska turister. Vi öppnade fortfarande inte klubbzonen när den sista fasen av att ta bort Covid-19-låsningsrestriktioner tillät oss att öppna. ”

"Men vi öppnade vår restaurang och karaokezoner som har många vanliga thailändska kunder."

"Vår personal begärde att öppna Hollywood Club-zonen för flera veckor sedan eftersom vi först trodde att många thailändska kunder skulle vara intresserade av att besöka."

"Två veckor senare har vi dock utvärderat klubbens prestation och fastställt att antalet kunder inte är tillräckligt för närvarande. Därför beslutade vi att tillfälligt stänga Hollywood Club-sidan igen.”

"Vi kommer att öppna igen när internationella flygningar återvänder till Thailand med utländska turister."

"Under denna svåra tid för vår lojala personal kommer vi att öppna en liten marknad på parkeringsområdet framför Hollywood Pattaya för att de ska kunna sälja mat på sen eftermiddag, vilket startar nästa vecka."

"Karaoke- och restaurangzoner kommer också att fortsätta att fungera." Slutade ägaren.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.