Misstänkt greps efter att ha stulit taxi som passagerare eftersom han var upprörd över att ta ett stopp på väg till Chonburi från Bangkok

Chonburi-

En man har arresterats i Chonburi i går efter att han enligt uppgift stal en taxi som stannade i Chachoengsao när han reste från Bangkok.

Bor Thong-polisen i Chonburi underrättades från Bang Kla-polisen i Chachoengsao i går eftermiddag om den påstådda stölden.

Taxibilen spårades av en GPS och hittades dumpad nära en skola i Bor Thong-distriktet. Ingen befann sig i taxin när det upptäcktes.

Den misstänkte, en thailändsk man vid namn Preecha Yormin, 42, greps på en buss i Ban Bueng, Chonburi.

Taxichauffören, vars namn inte gavs till pressen, berättade för polisen att hans passagerare hyrde en taxi från Bangkok till Chonburi.

Föraren stannade vid en bensinstation i Bangkla, Chachoengsao för att använda toaletten innan hans passagerare stal taxin, enligt uppgift för att föraren påstods köra för långsamt och Preecha var upprörd över att stanna.

Polisen fann senare att Preecha var en före detta patient på ett mentalsjukhus och en historia av liknande incidenter. Preecha är kvar i polisens förvar efter händelsen.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock

or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.