Pattayas populära Wonderfruit-festival försenades till december 2021

Pattaya-

Wonderfruit, en av områdets mest populära festivaler, särskilt bland utländska turister och thailändare från Bangkok, har tagit det svåra beslutet att skjuta upp sin planerade flerdagarsfestival i december 2020 till 2021.

Du kan läsa deras uttalande nedan. Pattaya City håller många andra festivaler och evenemang under de närmaste månaderna men Wonderfruit drivs inte av staden och har beslutat att skjuta upp tills situationen förbättras eftersom många artister, leverantörer och människor kommer från hela världen för festivalen. Goda nyheter är att biljetter för i år om de redan är köpta är kvalificerade ända fram till 2023!

Det är värt att notera, men de sa att de arbetar med något för dem som bor i Thailand så det kan bli ett mindre evenemang för lokala expats och thailändare.

Bilder: Wonderfruit Facebook.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/