Motorcykeltaxichaufför som kör rött ljus träffar tonårsstudent på motorcykel i Sattahip

Sattahip –

En motorcykeltaxichaufför ska ha kört mot rött ljus innan han kolliderade med en tonårsstudent som körde motorcykel i Sattahip i går kväll.

Kapten Udom Srimart vid Na Jomtien-polisen underrättades om olyckan klockan 5 i en korsning på Sukhumvit Road.

Polis, räddningspersonal och The Pattaya News anlände till platsen för att hitta två skadade motorcykelförare som namngavs som Ms Chatwilai Laopanna, 18, och en manlig taximotorcykelförare, Mr. Tawin Samila, 58. De fördes båda till en lokal sjukhus.

Chatwilai berättade för Na Jomtien-polisen att hon körde förbi ett grönt ljus när Mr. Samila sprang genom ett rött ljus och kraschade in i henne.

Herr Samila ska ha erkänt för polisen att han körde trafikljuset olagligt.

Polisen i Na Jomtien kontrollerade CCTV-filmer i korsningen för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder och överväger anklagelser mot Mr. Samila.

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.