Populär thailändsk DJ dödades i dödlig höghastighetsbilolycka i en dödlig kurva i Bangkok

Bangkok -

Den populära lokala DJ:n Annop Poonsripattana, 33, dödades i en trolig höghastighetsbilolycka tidigt i morse, den 24 september, vid en farlig kurva som lokalt kallades "Kurvan för 100 dödsfall" på Ratchadapisek Road i Bangkok.

Poliser från Phaholyothins polisstation anlände till platsen efter att ha larmats om den dödliga kraschen nära Soi Ratchadapisek 32 i Chatuchak-distriktet runt 2:30. Kroppen av föraren hittades i baksätet med en krossad skalle och bruten nacke, förmodligen efter att ha kastats fram från förarsätet.

Ett lokalt vittne, som arbetade som säkerhetstjänsteman i en närliggande byggnad, berättade för de rapporterande poliserna att han hörde en kraftig explosion från en elstolpe, vilket orsakade ett strömavbrott runt hela grannskapet.

Han kom då för att observera händelsen och fann att en svart sedan med en medvetslös förare hade kört in i högspänningsstolpen på gångvägen. Vittnet polisanmälde sedan händelsen. Han namngavs inte av polisen.

Enligt poliserna kan en halt väg som orsakats av konstant regn och körning i hög hastighet vara orsaken till händelsen eftersom bilens hastighetsmätare enligt uppgift har fastnat i 200 kilometer i timmen och det kraftiga regnet har öst kraftigt i staden sedan kl. kväll.

Annops kropp kommer att levereras för obduktion vid polissjukhusets rättsmedicinska institut innan den överförs till hans släktingar för att utföra religiösa ritualer.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Sändning
Användarrecension
3 (1 röst)
Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.