Reader Mailbag: Genomför förbud mot snabba båtar och vattenskoter på Pattaya Beach för att göra stranden mer tilltalande för inhemska och utländska turister

Följande är ett läsarmeddelande skickat till Pattayanewseditor@gmail.com. Deras åsikter är deras egna.

Som pensionerad flygbolagsanställd som har rest i världen kan jag konstatera att Pattaya Beach är en av de vackraste i världen.  

Borgmästaren och hans personal förtjänar ett STORT tack för det arbete de har gjort. Strandpromenaden med stenverket och träden är ett konstverk.


MEN, den har 2 saker som ingen av de andra har. Motorbåtar och jetskies som gör det omöjligt att känna sig säker när man är i vattnet. Ingen vill simma runt motorbåtar och särskilt jetskies. De är alldeles för farliga.

De borde förbjuda alla motorbåtar från stranden.
Vänligen gör stranden till en folkstrand och inte en strand för båtförare.

Donald L.

Redaktörens anmärkning: För flera år sedan genomförde Pattaya Citys ledning förbudet mot att motorbåtar plockar upp kunder på stranden. Men eftersom den planerade utbyggnaden av Bali Hai-piren inte har slutförts blev det omöjligt att de skulle hämta och lämna alla kunder där, enligt stadens ledare.

Staden har börjat titta på alternativet för en andra pir, troligen i Jomtien, för att hjälpa till att lösa problemet.

När det gäller vattenskotrar, var de under många år välkända för regelbundna bedrägerier i Pattaya-området, men det har inte förekommit några rapporter eller incidenter på ungefär ett år efter att den här frågan slogs ner och fortsatta turistklagomål.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/