29 år gammal paviljong i Banglamung-templet rivs för att avskräcka hemlösa

Nongprue, Banglamung, Chonburi-

En 29 år gammal paviljong i ett Nong Yai-tempel i norra Pattaya rivs efter att många hemlösa enligt uppgift vistades i paviljongen och gjorde att andra inte kunde använda området.

Templet ligger vid ingången till Soi Nong Yai på Sukhumvit Road i Nongprue.

Mr. Rarong Tawatchai, en lokal som också är vaktmästare av templet, berättade för The Pattaya News, "Paviljongen byggdes 1991 som nu är 29 år gammal."

"Den här paviljongen var tänkt som en plats för lokalbefolkningen och studenter i närheten att göra sina aktiviteter."

"Anledningen till att vi måste riva den här paviljongen är att det var många hemlösa som bodde i paviljongen. Brottsbekämpande tjänstemän och hemlösa center försökte ta bort dem flera gånger men misslyckades så beslutet togs att riva templet.”

”De hemlösa gjorde paviljongen smutsig genom att skräpa ner och lämna sopor. Ibland slogs de till och med här och drack ofta alkohol i närheten av templet. Andra människor kunde inte använda paviljongen.” Uppgav vaktmästaren.

”Tempelabboten gick med på att riva templet för att undvika dessa problem. Vi ville inte göra det här men vi måste."

Tempelabboten tillade att efter att paviljongen revs har de fler utrymmen för parkering med fin natur.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.