Elva dagislärare vid Nonthaburi privatskola ska åtalas för övergrepp mot barn efter att ha slagit sina elever upp till sextio gånger

Nonthaburi –

Elva dagislärare och mentorer vid en privatskola i Nonthaburi åtalas för övergrepp mot barn efter att ha misshandlat dagis- och dagiselever i sina klassrum nästan 60 gånger.

Polis från Nonthaburis provinspolisstation, ledd av polischefen Generalmajor Phaisan Wongwatcharamongkhon, besökte skolan och undersökte säkerhetskameror i tio klassrum för dagis i går, den 1 oktober, efter den offentliga upprördheten av "Kru Jum" läckte bilder från den brutala incidenten förra veckan.

Enligt föreståndaren hade CCTV-filmer avslöjat 36 fler övergrepp mot dagis-1-elever i 3 klassrum, där Kru Jum enligt uppgift hade begått fysiska övergrepp mot barn 29 olika gånger, medan ytterligare 16 fall hittades i ett förskoleklassrum.

Hittills har föräldrar till misshandlade barn, tillsammans med Ronnarong Kaewphet, ordförande för Justice-seeking Advocacy Network, anlänt till polisstationen i Nonthaburi för att lämna in anmälningar mot sex lärare som setts i CCTV.

En pappa till en treårig flicka lämnade också in en anmälan om en lärare med oanständigt barn efter att hans dotter påstås ha tvingats av sin lärare att byta kläder inför sina klasskamrater och manliga lärare efter att ha blött sig.

Två påstådda förövare, inklusive Kru Jum, som tidigare anklagats för fysisk misshandel och övergrepp mot barn, hade dock redan räddats medan misshandelsfall av fyra andra lärare var under process för att samla in bevis.

Samtidigt besökte Lärarrådet i Thailand och Office of the Private Education Commission Chaiyaprueks polisstation sent i eftermiddags för att söka anklagelser mot privatskolan och dess direktörer för att de påstås driva skolan utan licens.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.