Pattayas första mattävling för året "The War Eating Contest 2020" kommer att hållas nästa helg, utlänningar välkomna

Chonburi –

Pattaya kommer att hålla en stor mattävling kallad "The War Eating Contest 2020 #1" i köpcentret Royal Garden Plaza nästa helg, från 10 till 11 oktober, med priser värda mer än 100,000 XNUMX baht.

Ätutmaningstävlingen är nu öppen för anmälan till 4-personers lagtävlingen och individuella tävlande. Tävlingen kommer att delas upp i två delar för båda typerna av tävlande.

Gruppätningstävlingen, där uppskattningsvis upp till 40 tävlande lag kommer att registreras, kommer att hållas den 10 oktober. Deltagarna måste äta 60 CP-korvar så mycket och så snabbt de kan inom 5 minuter för att gå in i den sista omgången där endast 5 lag kommer att väljas ut.

Tvåan kommer att utmanas att äta ytterligare 100 korvar på snabbast tid inom 10 minuter. Det lag som konsumerar mest korv under den begränsade tidsramen kommer att vinna.

Den individuella omgången kommer att hållas följande dag. Cirka 100 av de snabbaste ätarna kommer att utmanas att äta 3 6-tums tunnelbanesmörgåsar på den snabbaste tiden inom 5 minuter.

Vinnarna för båda omgångarna kommer att tilldelas en hotellkupong för 2 nätter till Anantara Chiang Mai Resort, ett VIP-presentkort på 20,000 10,000 och XNUMX XNUMX baht och ett certifikat från Ripley's Believe It or Not! Thailand.

För mer information eller se tävlingsvillkoren, besök Ripleys Thailand Facebook-sida https://www.facebook.com/ripleysThailand eller https://www.ripleysthailand.com. Tävlingen är öppen för alla åldrar, kön och nationaliteter även om minderåriga måste skriva på ett undantag. Det tillkommer en registreringsavgift som varierar beroende på evenemanget men är bara flera hundra baht. Avgiften är densamma för alla sökande.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.