Föraren flyr från brinnande bil i Chonburi -VIDEO

Chonburi-

En fyrtioårig förare klarade sig med nöd och näppe från en brinnande bil i Mueang Chonburi-distriktet i morse.

Brandmän från Mueang kommun underrättades om branden klockan 8:30 vid ingången till ett bostadsområde i Mueang-distriktet.

De och The Pattaya News kom till platsen för att hitta en brinnande bil på vägen.

Brandmännen lyckades få kontroll över branden inom femton minuter. Inga personskador rapporterades.

Föraren, Mr. Somkit Buayairaksa, 40, berättade för The Pattaya News att han hade fyllt sin tank helt med bensin innan han körde hem från jobbet.

När branden startade stannade han snabbt sitt fordon och flydde från bilen. Han uppgav att han knappt undkom lågorna då de spred sig mycket snabbt.

Han tror att branden kan ha startat från bensin som rann över i bensintanken. Men tjänstemän undersöker händelsen för att fastställa den exakta orsaken.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.