Äldre man drunknar när han fiskar i Mabprachan-reservoaren i Pattaya-området

Banglamung, Chonburi-

En 70-årig man har hittats död i en reservoar i Pattaya-området i eftermiddags efter att ha druckit alkohol innan han gick ut och fiskade.

Räddningsarbetare underrättades om händelsen klockan 2:00 idag vid Mabprachan-reservoaren.

Sawang Boriboons räddningspersonal och The Pattaya News anlände till platsen kort efter att ett nödsamtal ringdes från en vän till offret. Det tog mer än en halvtimme för räddningsdykare att hitta kroppen av den 70-årige mannen i reservoaren. Hans namn gavs inte av brottsbekämpande tjänstemän i Nongprue.

Mr. Kajornsak Jaroensri, 40, berättade för The Pattaya News att han och mannen drack alkohol tillsammans innan de gick och fiskade i reservoaren.

Kajornsak berättade för Pattaya News reportrar att offret simmade runt innan han försvann under vattnet. Mr. Kajornsak försökte hjälpa men misslyckades så han kallade sedan på akut hjälp från lokala räddningsarbetare.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp

https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.