Kraftiga åskväder och regn prognos för idag för Chonburi och Pattaya när den tropiska depressionen drabbar Vietnam och går västerut

Chonburi-

Den thailändska meteorologiska avdelningen har varnat för att den östra delen av Thailand sannolikt kommer att se kraftiga stormar för idag och imorgon som ett resultat av flera faktorer.

Den största av dessa faktorer är en tropisk depression i kategori två som kommer att drabba Vietnam senare idag, den 7 oktober.

Stormen förutspås sedan gå västerut, vilket sannolikt kommer att medföra betydande nederbörd och stormar till de centrala och östra delarna av Thailand. Idag kommer sannolikt att se kraftigt molntäcke och sporadiska åskväder.

Lokala invånare bör vara medvetna om regionala översvämningar och vägförhållandena kan påverkas av stormarna. Tidiga morgonstormar har redan börjat i Pattaya från klockan 2:00 den 7 oktober.

Pattaya News kommer att ge ytterligare uppdateringar om eventuellt dåligt väder under nästa dag.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/