Nong Nooch Gardens i Pattaya grand öppnar en vänskapsträdgård med den ryska ambassaden i Bangkok

Pattaya, Bangkok-

Nong Nooch Garden i Pattaya höll en storslagen invigning av den nya vänskapsträdgården mellan Thailand och Ryssland på den ryska ambassaden i Thailand under helgen.

Den stora invigningen hölls på den ryska ambassaden i Thailand i Bang Rak, Bangkok.

Invigningen leddes av Ryska federationens ambassadör i kungariket Thailand, Mr. Evgeny Tomikhin, och presidenten för Nong Nooch Gardens, Mr. Gamphon Satja.

Mr Gamphon sa: "Vänskapsträdgården syftar till att fortsätta goda relationer mellan Thailand och Ryssland som vi har haft under lång tid."

—Den 18 juli hade vi börjat göra trädgården i den ryska ambassaden i Thailand. Denna trädgård representerar en stark och stabil relation mellan Thailand och Ryssland.â€

"Det finns många växter i den här trädgården som kostar en betydande summa pengar, men vi gjorde det gratis."

"Den här trädgården är vår nionde vänskapsträdgård på nio ambassader i Thailand som är Republiken Indonesiens ambassad, Bhutans ambassad, Pakistans ambassad, Frankrikes ambassad, Laos ambassaden, Nepals ambassad, Kambodjas ambassad, Myanmars ambassad och nu ryska ambassaden.” avslutade Gamphon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.