Vintern kommer! Thai Meteorological Department tillkännager vinter i Thailand i dag

Nationella -

Thailands meteorologiska avdelning meddelade idag, den 22 oktober, att Thailand officiellt har gått in i vintersäsongen idag, med de lägsta temperaturerna på morgonen i övre Thailand.

Från den 22 oktober och framåt har ett högtrycksområde från Kina sträckt sig till norra, nordöstra och centrala området, vilket orsakar en temperatursänkning på 2-4 grader Celsius med svalt och blåsigt väder och mindre regn i dessa områden.

Vinden som svävar i Thailand på en höjd av 100 meter till en höjd av 3,500 5,000 meter har rört sig mot nordost eller öst medan de övre vindarna på XNUMX XNUMX meter har skiftat till väst, vilket resulterat i att den lägsta temperaturen sjunkit på morgonen i övre Thailand.

Vädret i landet är dock fortfarande instabilt i början av vintersäsongen i år. Regnskurar kommer sannolikt att förekomma i vissa områden över hela landet medan enstaka kraftiga regn sannolikt kommer i söder.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.