Thailands premiärminister beordrar utredning av gasexplosion i Samut Prakan som dödade minst tre, skadade tjugo

Samut Prakan-

Thailands premiärminister, Prayut Chan-O-Cha, har beordrat en utredning av en gasledningsexplosion i går i Samut Prakan som dödade minst tre personer och skadade ett tjugotal.

Du kan läsa mer om explosionen från vår bevakning igår nedan:

https://thepattayanews.com/2020/10/22/at-least-2-killed-20-injured-in-gas-pipeline-explosion-in-samut-prakan/

Premiärministern har också uttryckt sina kondoleanser över de skadade och som hade förlorat sina liv och uppgav att myndigheter skulle gå till botten med händelsen. Explosionen var nära en grundskola och skickade barn som sprang i skydd. Sprängningen kunde ses och kändes kilometer bort.

Än så länge tror myndigheterna att uppbyggt tryck i rörledningen orsakade sprängningen men händelsen är fortfarande under utredning. En exakt uppskattning av mängden egendomsskada görs också.

Fotokredit: Khaosan Mueng Prakan V2

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/