Nio tonåriga motorcykelåkare greps i Pattaya-området i natt

Nongprue, Banglamung, Chonburi-

Nio tonåriga motorcykelförare har ertappats med olagligt modifierade motorcyklar och ska ha tävlat på allmänna vägar i Nongprue i natt (26 oktober).

En grupp tonåringar i skolan i åldrarna 15 till 18 år stoppades av Nongprue-polisen i Nongprue vid 9:00 PM på Seventh Road efter att ha observerats köra i hög hastighet med mycket höga avgasrör av Nongprue-poliser.

Polisen i Nongprue berättade för The Pattaya News att efter en nyligen order från Nongprues polischef överste Chitdaecha Songhong att intensifiera patrullering och förhindra motorcykelracing i området hade poliser aktivt letat efter överträdare. Polischefen hade nyligen noterat till The Pattaya News och lokala nyhetsmedia att ett ökande antal klagomål hade framförts mot framför allt unga motorcykelåkare som körde farligt fort och orsakade bullerbrott i områdena Pattaya, Nongprue och Banglamung.

När det gäller de nio tonåringarna som greps, beslagtogs deras motorcyklar i natt av Nongprue-polisen och deras föräldrar kallades för att släppa dem från internering. Deras motorcyklar kommer att återställas till fabriksstandard och olagliga ändringar tas bort på tonåringarnas/föräldrarnas bekostnad enligt Nongprues polis. Böter kommer också att utdömas mot de ansvariga.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

 

 

Sändning
Användarrecension
5 (3 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.