En stor grupp rojalistanhängare håller möte i Chonburi

Chonburi-

En stor grupp rojalistanhängare i Chonburi som klädde sig i gult samlades för att uttrycka sitt stöd för monarkin i Panat Nikhom-distriktet i går.

Royalistanhängare från tre distrikt som namngavs som Panat Nikhom, Koh Jan och Pan Thong-distriktet visade i går sitt stöd för den thailändska kungafamiljen genom att visa bilder på kung Bhumibol Adulyadej (Rama IX), kung Vajhiralongkorn (Rama X), drottningmodern Sirikit Kitiyakara, mamma till Rama 10, och hennes majestät drottning Suthida tillsammans med viftande nationella flaggor.

De paraderade runt Panat Nikhom stad till Panat Nikhoms distriktskontor och visade sitt stöd för monarkin och nuvarande etablissemang.

Panat Nikhom-distriktschefen Narong Thepsaena välkomnade dem på distriktskontoret för att få ett brev från de rojalistiska anhängarna.

Brevet drog slutsatsen att de älskar landet och kungen.

Den kungliga institutionen har gjort många värdefulla saker för den thailändska nationen sedan urminnes tider, enligt gruppen.

De stod tillsammans för att sjöng kungssången och nationalsången.

Detta kommer när allt fler prodemokratiska demonstranter och pro-etablissemang demonstranter samlas över hela landet i stigande politisk spänning mellan de två grupperna som har vitt skilda åsikter och åsikter. Rallyt var lugnt. En stor demonstration för demokratin marscherade till den tyska ambassaden i går kväll i Bangkok.

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.