Läsare Talkback-resultat: Vilken är den bästa stranden i Thailand?

Thailand-

Varje vecka har Pattaya News en speciell funktion där vi ställer en fråga till våra läsare, vanligtvis baserat på aktuella nyheter och händelser. Den här frågan kommer vanligtvis varje söndag och vi kommer att svara på den i mitten till slutet av veckan.

Denna vecka hittar du frågan nedan:

Läsare TalkBack: Vilken är din favoritstrand i Thailand?

Denna fråga föranleddes av den ökade vattenkvaliteten på stränderna i Jomtien och Bangsaen som båda har drivit många inhemska turister till området nyligen. Men vi frågar efter dina favoritstränder i landet och inte bara Chonburi-området.

Här är vad du berättade för oss:

Devrim O-Jomtien, perfekt för älskare

  Truecroft-Koh Larn! Period! Med trettio års erfarenhet!

  Martin BI visste inte att det fanns stränder här, jag kommer aldrig så långt...

Zach A-En tom strand. 

Alan G-White sandstrand på Koh Chang

Flera personer - Koh Samet!

  Andrew M-Boracay. Jag kommer inte hit för stränderna.

Erich FA ren en. 

Dean J-Railay Beach

Nick C-Chaweng Beach, tidigt 90-tal. Även Koh Chang 1992 innan massturismen.

  Michael M-Pattaya Beach!

Mycket olika svar den här veckan och över hela linjen även om Koh Samet hade flest röster när det gäller det totala antalet stränder. Instämmer inte alls? Något saknas? Kommentera gärna nedan och låt oss veta eller maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com.

Sändning
Användarrecension
4 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/