Thailändska utrikesministeriet påminner utlänningar om amnesti att de måste checka in med Immigration före slutet av oktober

Bangkok, Thailand-

Följande är en påminnelse som skickades till oss av utrikesministeriet i Thailand angående de som har visumamnesti.  Vi har tidigare skrivit en artikel om detta också som finns här. Orden nedan är deras egna:

"Herr. Tanee Sangrat, generaldirektör för avdelningen för information och talesman för utrikesministeriet upprepade att alla strandade utländska medborgare som vill stanna i kungariket Thailand efter den 31 oktober 2020 måste lämna in en ansökan om förlängning av tillfällig vistelse vid immigrationsbyrån inom 31 oktober 2020.

Utrikesministeriet har cirkulerat en Not Verbal till alla diplomatiska beskickningar, konsulära representanter och internationella organisationer i Thailand, för att söka deras samarbete för att informera och ge råd till sina utländska medborgare i denna fråga.

Enligt Inrikesministeriets meddelande om tillstånd för vissa grupper av utlänningar att stanna i kungariket som ett särskilt ärende (nr 4) utfärdat den 30 september 2020, tillåts utländska medborgare att tillfälligt vistas i Thailand fram till den 31 oktober 2020. Sen ansökan är tillåten inom 90 dagar efter den 31 oktober 2020, med böter. De som stannar kvar i kungariket utan att ha lämnat in en ansökan inom denna frist ska anses ha stannat för länge och kommer att åtalas, utvisas och förbjudas att resa in i Thailand." 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/