Feature: Reader Talkback-Tycker du att en föreslagen kryssningsterminal för Pattaya är en bra idé?

Följande är vår veckovisa Reader Talkback-funktion när vi tar en fråga, vanligtvis en som är aktuell i nyheterna, och ber våra läsare om deras feedback.

Förra veckan frågade vi läsarna om deras favoritstränder och fick en mängd olika svar.

Den här veckan handlade en av våra mest populära artiklar om en föreslagen kryssningsterminal nära Bali Hai Pier (tillsammans med en föreslagen skywalk och planer på att förbättra Walking Street)

Sky Walk, Cruise Terminal, förbättrade Walking Street ska utvecklas, säger borgmästaren

Så vi ville få din åsikt: Är det här en bra idé eller inte? Tror du att detta ens kommer att hända? Om det händer, när? Vem skulle vara målmarknaden?

 

Du kan lämna feedback i kommentarerna eller maila oss direkt på Pattayanewseditor@gmail.com. Vi kommer att presentera de bästa kommentarerna i vår uppföljning i slutet av veckan.

Sändning
Användarrecension
3 (1 röst)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/