NYHETSMEDDELANDE: Rotary Club Charity Music Festival i Pattaya får stor sponsring

NYHETSMEDDELANDE: Rotary Club Charity Music Festival får stor sponsring

Rotaryklubben i Jomtien-Pattaya – Charity Music Festival hålls den 15 november på Grande Centre Point Hotel (Terminal 21 Pattaya), för att samla in pengar till behövande thailändare som drabbats av den ekonomiska krisen i covid.

Den 5 timmar långa COVID-AID-konserten innehåller 26 internationella musiker som framför hits från 60-, 70- och 80-talen för en förväntad slutsåld publik. Bangkok-baserade "Vinum Lector Wines" har utlovat stor sponsring av evenemanget till ett belopp av hundratusentals baht i produkter och priser.

Peter Marsh, Rotaryklubbens ordförande i Jomtien-Pattaya säger "vi är överväldigade över Vinum Lectors generositet. Denna sponsring ökar avsevärt kvaliteten på vårt evenemang för konsertbesökare och möjligheten att samla in välbehövliga medel för att hjälpa thailändare.”

"Vår klubb har en lång historia av att hjälpa människor och varje insamlad baht kommer att gå direkt till thailändare som är mest behövande."

Förutom fritt flödesvin under hela evenemanget kommer Vinum Lector också att köra vinprovningar av deras premiumprodukter för konsertbesökare att njuta av.

Begränsade biljetter finns fortfarande tillgängliga till Charity Music Festival, för biljetter, kontakta Ray Whitley: 064 6244400 eller e-post covidaidpattaya@gmail.com.

För de som inte kan närvara kan donationer göras direkt till Rotaryklubben i Jomtien-Pattaya på följande bankkonto: Siam Commercial Bank, Jomtien Beach Branch, Kontonamn: Rotary Club of Jomtien Pattaya. Kontonummer: 626-2-091982

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/