Läsare Talkback Veckans fråga: Skulle du ta ett Covid19-vaccin om det var obligatoriskt att resa/vista i Thailand?

FOTO: Bangkokbiznews

Thailand-

Det är dags för vårt veckoinslag där vi varje vecka i början av veckan ställer en fråga till våra lokala läsare som vill ha DIN feedback och tankar. Vi delar dessa resultat senare i veckan eller tidigt på nästa.

Veckans fråga är "Skulle du ta ett vaccin mot Covid-19 om det var obligatoriskt att antingen behöva resa till Thailand eller förnya ditt visum och stanna?"

Detta är föranlett av nyheterna tidigare denna månad att vacciner, särskilt från Pfzier, gör utmärkta framsteg och snart kan börja göras tillgängliga och förklaras "säkra" inom en mycket nära framtid.

Många människor har sin åsikt om om de skulle eller inte skulle ta vaccinet, men vi vill ställa följande fråga till dig: Om vaccinet är obligatoriskt för att resa till Thailand skulle du ta det, även om du inte är ett fan, eller planera resor någon annanstans?

Eller, om du redan är här, om Thailand gör vaccinet OBLIGATORISKT för att förnya ditt visum och vistas i landet, till exempel arbetsvisum eller pensionsvisum, skulle du ta det eller lämna det?

Du kan kommentera nedan, på våra sociala mediekanaler eller om du föredrar att vara privat skicka oss ett mail på pattayanewseditor@gmail.com

Vi har en känsla av att det här kommer att bli en populär fråga och kan inte vänta med att läsa vad du har att säga!

Sändning
Användarrecension
3.22 (9 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/