Pressmeddelande: New Years Countdown 2021 på Amari Pattaya närmar sig med stormsteg

Följande är ett pressmeddelande som vi har full tillåtelse att återpublicera från Bconceptgroup. Skrivandet och uttalandena inom är deras egna.
Pattaya, Thailand-

New Years Countdown 2021 Festival Event i Pattaya äger rum på det vackra 5-stjärniga Amari Pattaya. Festivaleventet äger rum på Beach Lawn och Beach Quarter Event Space fredagen den 31 december från 7 till de tidiga timmarna. Early Bird-biljetter finns till försäljning via Thailand Event Guide eller den TixTaQ biljettshop.

Nyårsnedräkning: "The Show Must Go On"

Festivaleventet, medarrangerat av B-Concept Media Entertainment Group och Amari Pattaya har i år ett annat upplägg. Evenemanget äger rum på Beach Lawn för ett komplett middagsunderhållningsevenemang, Event Space for the Superstars in Concert och på Beach Quarter Event Space för de sena partydjävlarna Lux DJ Party.

Pattaya Countdown 2021 på Amari Pattaya

New Pattaya Countdown Festival Event "The Show Must Go On" @ Amari Pattaya är det bästa sättet att fira nyårsaftons Countdown och erbjuder tre olika evenemangsprogram att välja mellan, och du kommer inte att ångra det. Se till att festa i början av 2021 på Amari Pattayas nyårsfest.

"Föreställningen måste fortsätta”-programmet på Amari Pattaya är annorlunda när det gäller att fira en nedräkning. Detta spännande nya landmärkeevenemang i Pattaya ger Amari Pattaya en turbulent kombination av restauranger och scenunderhållning, artiststjärnstatus, nedräkning och fyrverkerier och en sublim Lux DJ Party fram till de tidiga timmarna.

3 Coola Nyårsnedräkningshändelser

Mat + underhållning + fyrverkerier + superstjärnor på konsert
Detta evenemang inkluderar middagsbuffé, underhållningsprogram, nedräkning och fyrverkerier och automatisk tillgång till Superstars in Concert-programmet. Early Bird-biljetter kostar 5,200 5,900 THB. Allmänt inträde 9,500 12,500 THB. Begränsade Early Bird VIP-biljetter är tillgängliga för 12 XNUMX THB, medan den vanliga VIP kostar XNUMX XNUMX THB. Barnbiljetter från XNUMX år finns också i TixTaQ biljettbutik.

Superstjärnor på konsert

Superstars in Concert-evenemanget är ett 3 timmars non-stop-firande med de bästa thailändska artisternas headliners som Thailand känner i ett unikt format. Förvänta dig fantastiska headliners som kommer att svänga dig in i det nya året med en fantastisk sångrepertoar. Early-Bird-biljetter kostar 2,500 4,000 THB och early-bird VIP-biljetter kostar XNUMX XNUMX THB.

Lux DJ Party

Lux DJ Party är evenemanget för partydjävlarna som älskar beats och dansar hela natten på Old Skool och andra genrer. Lux DJ-festen börjar kl. 11 och slutar kl. 4 med begränsade ordinarie Early Bird-biljetter till försäljning för endast 2,000 3,000 THB och Early-Bird VIP-biljetter för bara XNUMX XNUMX THB.

Köp New Years Countdown-biljetter

Begränsade Early Bird-biljetter säljs snabbt för denna extraordinära nyårsfest på Amari Pattaya. Köp dina biljetter idag kl Thailand Event Guide eller köp från TixTaQ biljettbutik.

Rumsbokning på Amari eller Ozo Pattaya

Vi erbjuder två hotellalternativ för festdeltagare som gillar att bo på samma plats där evenemanget äger rum. Du kan välja mellan Amari Pattaya eller OZO North Pattaya.  Boka dina rum på Amari för detta evenemang eller klicka på länken för att boka din natt på OZO norra Pattaya.

För (företags) gruppbokningar och partnerskap:
Evenemanget välkomnar inhemsk turism från Thailand såväl som lokala invånare i Pattaya. Evenemanget är också ett utmärkt tillfälle att tillsammans med grupper fira året av nya början. För gruppbokningar, kontakta B-Concept Media Entertainment Group, sales@bconceptgroup.com.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/