Beväpnad man rånar Chonburi-varuhuset och flyr med guld till ett värde av 200,000 XNUMX baht, fortfarande på fri fot – VIDEO

Si Racha, Chonburi-

Laem Chabang-polisen jagar en manlig misstänkt som kallas beväpnad och farlig efter att ha rånat ett Chonburi-varuhus med pistolhot i Si Racha igår, som rymde med guld till ett värde av totalt cirka 200,000 XNUMX baht.

Överstelöjtnant Khajornsak Somwang vid Laem Chabang-polisen underrättades om händelsen klockan 6:30 i går kväll (23 november)rd) i guldbutiken "Golden 99" i ett varuhus i Thung Sukhla-distriktet.

Poliser och The Pattaya News anlände till guldbutiken för att hitta tre skakade men oskadade kvinnliga anställda.

CCTV-bilder visar att den manliga misstänkte använde ett pistol för att hota personalen. Han krävde guld innan han skyndade iväg.

Personal på guldbutiken berättade för polisen att den misstänkte flydde med cirka 200,000 XNUMX baht i guld.

Laem Chabang-polisen jagar nu efter den misstänkte och använder CCTV-bilder för att följa upp vad de säger är flera lovande spår.

VIDEO: Burapa News Dot Com

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan

 

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.