Läsare Talkback: Hur påverkades DU personligen av Covid-19? Vi vill höra din historia

 

Följande är vår veckofunktion där vi en gång i veckan i början av veckan ställer en nyhetsvärdig fråga till våra läsare och får dina insikter, svar och kommentarer.

Den här veckan är lite annorlunda, eftersom vi den här veckan vill fråga våra läsare: Hur påverkades du, om överhuvudtaget, av Covid-19 och olika åtgärder och förordningar inblandade för att begränsa viruset av regeringar runt om i världen?

Hur hanterade du situationen? Hur mår du nu, speciellt om du befinner dig i ett land som fortfarande är drabbat av viruset? Vi letar inte efter vad du tycker om viruset, eller någon form av teorier etc. Vi letar bara efter hur det förändrade ditt dagliga liv eller dina planer. Om det inte påverkade dig, varför inte?

Du kan kommentera till oss på flera sätt genom att skicka oss ett mail på Pattayanewseditor@gmail.com, skicka meddelanden till oss på Facebook eller Twitter eller lämna en kommentar här eller på våra sociala medier. Vi kommer att välja de mest intressanta och mångsidiga berättelserna att presentera i slutet av veckan.

Vi ser fram emot att höra våra läsares röst.

 

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/