Arton fall av strandinkräktande strukturer revs vid stranden i Satthahip

Sattahip, Chonburi-

Arton fall av lokala strandinkräktande strukturer har rivits vid Amphoe Beach i Na Jomtien-distriktet.

Rivningen leddes av Pattaya Marine Office Chief Eakkarat Kantharoe.

Mr. Eakkarat berättade för The Pattaya News att "Dessa arton fall hade beordrats rivas inom 30 dagar i går efter att domstolen fattat en slutgiltig dom."

"De flesta av dessa byggnader som tagits bort är fiskare som har samarbetat för att flytta ut sina föremål från sina strukturer. Det tog ungefär sex timmar att slutföra rivningen.”

"Vi bekräftar att vi är rättvisa om rivningen med både lokalbefolkningen och företagare."

"För företagare, efter att vi har lämnat in anmälningar och skickat deras meddelanden, lämnade de in anmälningar till appellationsdomstolar, så vi har ännu inte rivit dessa byggnader."

"Om den slutliga domaren sa att de har fel, kommer vi att riva deras strukturer också." Eakkarat lade till.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, talk, Blädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om att vi marknadsför ditt företag, evenemang, välgörenhet eller lokal sport, etc? Mejla oss på Sales@ThePattayaNews.com

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.